Den perfekte vintergarderoben

01 desember 2021
Johanne Larsen

editorial

Har du en separat sommer- og vintergarderobe? Det er kanskje ikke nødvendig. Det skal vi se litt nærmere på her, så du kan få den perfekte vintergarderoben. 

Ikke rydd bort sommergarderoben helt

image

Mange velger å rydde bort hele sommergarderoben når gradestokken begynner å bli blå, og har en helt separat sommer- og vintergarderobe. I mange tilfeller er dette noe som kan gå litt utover stilen, for vi trenger ikke å ha to forskjellige stiler i sommer- og vinterhalvåret. Og det er faktisk heller ikke sånn at alt fra dommergarderoben din er helt ubrukelig når det blir høst og vinter. 

Man kan faktisk bruke store deler av garderoben hele året, man skal bare gjøre noen små, smarte endringer for å få det til å gå opp. Her trenger man godt overblikk over det man faktisk har og et kritisk blikk på hva som ikke fungerer, og hva som kanskje fungerte i fjor, men ikke i år. Stil og smak er nemlig noe som er i konstant utvikling, og det er ikke noen vits i å ha dårlig samvittighet over at man endrer seg gradvis. Ta vare på de tingene du bruker som kan vinterliggjøres enkelt med en cardigan og et par bukser, og som fremdeles er ‘deg’. 

Ting som badetøy og lignende er kanskje ikke så dumt å pakke bort når snøen kommer, med mindre du vinterbader, selvfølgelig, men kjoler, skjørt og søte små topper, kan med fordel bli med inn i vinterhalvåret. Det er heller ingen som har sagt at man MÅ kle seg i dystre mørke farger om vinteren. Hva med å live opp med sommerpasteller i februar? 

Kvalitetsplagg som holder flere sesonger 

Når det kommer til vinter er det også en god ide å investere i kvalitetsplagg som kan holde i flere sesonger, og som holder deg varm. En jakke dame vinter er eksempelvis et av de plaggene det kan være lurt å investere litt ekstra i. Da får man en god vinterjakke som passer sømløst inn i garderoben, som kan brukes til alt og som holder en varm.

Flere nyheter