Disse bør ha ekstranøklene dine

04 juli 2022
Johanne Larsen

editorial

Er du en av de mange som livredd for å låse deg ute? Det finnes det heldigvis et par enkle løsninger på som gjør at du kan komme inn uansett når på døgnet du måtte ha glemt nøklene dine. Det skal vi se litt nærmere på her. 

Dette skal du tenke på

Det er noen ting du kanskje skal tenke litt over før du bestemmer deg for hvem som skal ha tilgang til ekstranøklene dine i tilfelle det skulle skje at du glemmer eller mister nøklene dine. Det er jo sånt som kan skje den beste. Det viktigste er at det er noen du stoler på, så du vet at du kan få tak i vedkommende når du trenger det, og at du vet at nøklene ikke blir misbrukt.

låsesmed Lier

Her får du hjelp når du trenger det

Det er jo ikke sånn at selv om vi har klart å gi ekstranøkler til noen vi stoler på, at det betyr at vi aldri kommer til å stå i den utrolig kjedelige situasjonen at vi har låst oss selv ute. Det kan nemligg skje den beste, og den eller de som har ekstranøkler er kanskje ikke tilgjengelige hele døgnet.

Derfor er det heldig at noen andre er tilgjengelige døgnet rundt. En låsesmed i Lier eller et annet sted i nærheten av deg kan nemlig hjelpe deg med å komme inn uansett når på døgnet du har klart å låse deg ute. Det er jo gjerne sånn at dette kan skje hvis man skal ut og har glemt nøklene sine, så kommer man hjem på et noe ugunstig tidspunkt og kommer ikke inn. Ikke gå i panikk! Det er nemlig bare å få tak i en låsesmed, og derfor er det kanskje lurt å lagre kontaktinfo på den nærmeste som også er døgnåpen, så man vet akkurat hva man skal gjøre hvis uhellet er ute. Det er nemlig utrolig praktisk. 

Flere nyheter