Få en flott seng til gjesterommet

12 juni 2021
Maria Laugesen

Noen ganger har man behov for å kunne tilby overnatting til gjestene sine, og i slike tilfeller er det bare bedre å kunne tilby en ordentlig gjesteseng frem for en luftmadrass, en sofa eller andre ukomfortable løsninger. Med en gjesteseng får du en løsning som er både komfortabel og flott på gjesterommet, og så har du alltid plass til overnattingsgjester.

Gjelder om å utnytte plassen

En gjesteseng må ofte ikke være altfor stor, siden den ofte skal stå på et mindre rom. Det gjelder om å utnytte plassen optimalt, og derfor kan det noen ganger være en sovesofa som er beste løsning. I andre tilfeller er en rammemadrass et bedre valg, og her får du en super løsning som både er komfortabel uten å ta opp for mye plass.

En rammemadrass er en simpel og praktisk seng som finnes i flere størrelser, og her kan det anbefales for de fleste å velge en størrelse på 80-90×200 centimeter. Det passer for en person, og det gjør at sengen fortsatt kan stå på et rom uten å ta for mye plass. En rammemadrass er en seng med ben, og derfor får gjestene ligge litt lenger oppe slik at de ikke får følelsen av å sove på gulvet. Det er samtidig praktisk fordi du kan utnytte plassen under til oppbevaring.

Mange flotte designs

Hos Bedre Nætter kan du finne et stort utvalg av gjestesenger, uansett om det skal være en rammemadrass eller en annen type seng. De har et bredt sortiment med mange forskjellige designs, farger og materialer slik at du både kan finne en seng som er komfortabel og samtidig passer inn i innredningen din.

Kvaliteten er helt i topp, så du kan trygt velge presis den sengen du foretrekker og være sikker på å få en god, slitesterk og komfortabel seng til dine gjester.

Flere nyheter