Festligheter med alkohol

07 juni 2019
Mathias Bjelland
Festligheter med alkohol

Fra nytelse til avhengighet

Alkohol er en drikke som har vært med oss opp gjennom historien. Fra de første sivilisasjonene helt til i dag har drikken stått sentralt. Visste du for eksempel at det første mirakelet Jesus (ja du leste riktig) utførte i Bibelen var å transformere vann til vin? Han gjorde dette fordi alkohol på et tidspunkt var kun for nytelse.

Det skulle derimot endre seg fort. Alkohol ble etterhvert midtpunktet for enhver fest, og man fant ut at enkelte simpelthen ikke klarte å kontrollere det. Alkoholisme ble et reelt problem, og til den dag i dag står det frem som nettopp det i mange familier. Vi gikk fra nytelse til avhengighet rimelig fort, og veien tilbake kan fort virke lang. 

Alkoholisme behandling kan være utveien

Dersom du er en av de som nøt alkohol litt for mye, så kan du ha falt i fella. Det som en gang var en nytelse for deg kan fort ha blitt en avhengighet. Da vil en alkoholisme behandling være noe av det eneste som kan få deg ut av sumpa. Vi tror ofte at vi selv har kontroll, men sjeldent er dette tilfellet. Om og om igjen faller vi tilbake i de samme mønstrene. 

En alkoholisme behandling utgjør, i kontrast til egenbehandling, et faktisk resultat av behandlingen. En alkoholisme behandling tar deg nemlig ut av dine vanlige omstendigheter og plasserer deg på et sted der du får et avbrekk. Du får også muligheten til å ha samtaler med gode partnere, men som ikke er mennesker som kjenner mye til din fortid. 

Motta profesjonell hjelp i dag!

Sliter du med alkoholisme, så er det på tide å søke etter en alkoholisme behandling i dag. Det er aldri for seint, og du er aldri for bortkommen i sykdommen. Motta profesjonell hjelp i dag, og snu ditt liv tilbake til de gode, gamle traktene!

Flere nyheter