Finn en frisør i Tromsø

15 november 2019
Maria Laugesen
Finn en frisør i Tromsø

Er du på utkikk etter ny frisør i Tromsø eller omegn? Da kan de uten tvil hjelpe deg hos Studio 5. Her finner du en seriøs og profesjonell frisør med kvaliteten i orden. Deres fokus ligger på kunden, og derfor er du alltid i sentrum når du besøker deres studio. Her kan du alltid forvente å oppleve en profesjonell service, der du blir møtt av imøtekommende personale og får behandling av høyeste kvalitet. Du vil få en komplett frisøropplevelse, der du både får pleie og behandling av håret, men der du samtidig kan bruke tiden til velvære. Det er altså kombinasjonen av et høyt faglig nivå og en komfortabel atmosfære, som er i sentrum.

Når du besøker Studio 5 kan du møte flere forskjellige frisører. Her har du både noen med veldig mange års erfaring, som virkelig har styr på deres håndverk, deres viten og deres veiledninger. Du kan også møte relativt nye frisører, der kreativitet og inspirasjon er i topp, og som nettopp har fått instruksjon i de nyeste teknikker og behandlinger på markedet. Derfor kan du forvente høy kvalitet og gode kompetanser hos alle deres frisører, uansett om de har 15 eller 1 års erfaring.

Du kan bestille tid til alle de vanlige frisørbehandlinger, og de kan klare langt det meste for deg. Det gjelder blant annet klipp av både menn og kvinner i alle aldersgrupper og med alle frisyrer, farge, styling, pleie, behandling av bryn, vipper og skjegg, og mye mer. Har du spørsmål eller forespørsler, da kan du alltid ta en uforpliktende snakk med de for å bli klokere på hvilke muligheter du har. Ellers kan du besøke deres nettside for å lese mer om deres behandlinger og deres ansatte. Der kan du også bestille tid til din neste frisørbehandling, slik at du kan få det håret du drømmer om.

Flere nyheter