Har du akkurat kjøpt deg hus for første gang?

04 desember 2020
admin

Har du akkurat kjøpt deg hus for første gang?

Først av alt, gratulerer! For en utrolig deilig følelse det må være. Det er sikkert noe du har gledet deg til, spart til og drømt om lenge. Når man både kjøper hus og flytter inn i hus er det mange elementer som er viktige å holde styr på.

Alt fra flytting av strøm-avtaler, om man skal kjøpe gressklipper, hvem som skal gjøre rent takrenna, hva som skal pusses opp, om det er plass til begge bilene eller om gjæret skal fikses sånn at hunden ikke løper ut på veien. Men bortsett fra alle de tingene skal man også tenke på sikkerheten. Hvis du flytter til Drammen, ring en en Låsesmed i Drammen og avtal en tid som de kan komme ut og se på huset sammen med dere før dere flytter inn.

Sikkerhet først

Selv om mange av oss er litt mer sånn «det går nok bra» så viser statistikken at det er utrolig mange som blir utsatt for innbrudd hvert år og jeg vet ikke med deg, men jeg har i hvert fall absolutt ingen interesse i at jeg skal være en av dem. Når vi flytter inn i et nytt hus er det lett å tenke at vi fikser sikkerheten når alt annet er på plass.

Det går nok bra tenker vi, men plutselig har det ikke bare gått uker siden vi flyttet inn, men måneder eller kanskje til og med år, uten at vi fikk prioritert den avtalen med vår lokale Låsesmed i Drammen. Det kan ha betydning for sikkerheten deres på måter dere ikke vet om enda engang.

Bare få det gjort med en gang

Når man har snakket med en låsesmed og lagt en plan kan man lene seg tilbake og slappe av med den viten at alt kommer til å ordne seg. Men ikke før!

Flere nyheter