Innred med stil

31 mai 2021
Johanne Larsen

Stil er et vidt begrep, men det er mange måter å gjøre stil på som sørger for at man får det uttrykket man vil. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du innreder med stil og oppnår det stiluttrykket du vil ha i hjemmet ditt. Det er nemlig kanskje ikke så komplisert som du tror. 

Ikke bli overveldet

Det er lett å føle seg litt overveldet når man skal definere dette med stil. For mange er det nemlig noe som er veldig abstrakt, og derfor kan det være vanskelig å prøve å konkretisere det. Det trenger det dog ikke å være, men det krever at du går litt i deg selv og prøver å tenke hva det er du liker, og prøver å være kritisk når du skal kuratere tankene dine og bestemme hvilke referanser som kan passe sammen – og hvilke som eventuelt ikke kan det. Da kan du lettere oppnå det uttrykket du er på jakt etter. 

Hva er din stil? Er det noen farger og elementer som du for eksempel liker i forhold til klær, som kan overføres til innredning? Er det noen teksturer du faller særlig for som sier noe om hvem du er? Har du noen arvestykker eller ting eller møbler med affeksjonsverdi som kan være verdt å bruke i innredningen?

Ting som dører kan være avgjørende for at du får de finpolert detaljene som du ønsker i boligen din. Det er mange ting du kan spørre deg selv om og bruke, når du skal finne frem til din personlige stil. Det er også viktig at man velger ut og rent faktisk kuraterer til slutt, og dermed finner ut av hvilke ting som passer sammen, og hvilke referanser som kanskje ikke lar seg overføre så godt til innredning. I det store og det hele handler det også om å finne ting du liker. 

Flere nyheter