Lær deg å spille gitar i dag

28 oktober 2021
Johanne Larsen

editorial

Har du alltid hatt en drøm om å lære deg å spille gitar? Det finnes heldigvis mange muligheter, og det er kanskje ikke så vanskelig å komme godt i gang som du kanskje tror. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du kan komme i gang med å lære deg å spille gitar allerede i dag. 

Bruk nettet

Når du skal lære deg å spille gitar, er det en god ide å bruke nettet. Her finner du nemlig et hav av smarte kurs og tutorials for nybegynnere som vil lære seg det grunnleggende. Du kan finne deg en lærer på nettet, eller prøve seg med hjelp av YouTube-videoer og guider du kan finne online. 

Da er det faktisk mulig å begynne allerede i dag, for det er mye du kan lære deg allerede før du har en gitar. Som hovedregel er det lurt å smøre seg med en hel del tålmodighet når man skal lære seg å spille et instrument. Heldigvis kommer man langt med få akkorder på gitar, og derfor kan man forholdsvis raskt føle at man kan spille noe som høres ut som noe man kjenner – og det gir mestringsfølelse. Men hvis man vil bli ordentlig god, er det viktig å øve. 

Finn gitar online 

Når du har satt deg inn i det grunnleggende og forberedt deg på at du skal være tålmodig, er det kanskje på tide å finne en god gitar du kan spille på og øve med. På danmusikk.no finner du et stort utvalg, enten om det er til deg som er voksen eller om det er en barne gitar du er på jakt etter. Det er et stort utvalg av gitarer på nettet, og her kan man som regel finne kvalitetsinstrumenter til gode priser. Så kan du komme i gang med å lære deg å spille gitar allerede i dag. 

Flere nyheter