Lek deg med betong

17 mai 2021
Johanne Larsen

Vil du også ha et moderne hjem med et rått uttrykk? Så er det ikke noe materiale som er bedre å leke seg med enn betong. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du kan oppgradere boligen med noen få enkle grep med betong – det er kanskje ikke så vanskelig som du tror. 

Et moderne uttrykk

Det er få ting som kan skape et moderne og rått uttrykk som betong. Det er faktisk et helt unikt materiale, akkurat når det kommer til skape tekstur, stemning og et rått og effektivt uttrykk i et hjem eller på en arbeidsplass.

Det skal kanskje ikke så mye mer til, enn å lage en betongtrapp i stedet for en vanlig trapp, eller å lage en rå og lekker betongvegg på kjøkkenet. Det er utrolig hvor mye det gjør, og hjemmet få et moderne uttrykk selv om man bor i utdaterte eller kanskje til og med historiske omgivelser. Det kan også bidra til å gi en kontrast som er veldig spennende med tanke på stil. 

Finn betong til ditt behov 

Du kan heldigvis finne betong lokalt når du skal oppgradere hjemmet. Betong i Volda er for eksempel for deg som bor i Volda eller området rundt. Det finnes mange forskjellige typer og kvaliteter av betong, og det er viktig at man får hjelp til å finne ut av akkurat hva man skal ha. Det er også lurt å tenke over om det er et prosjekt man kan gjøre selv, eller om man rett og slett trenger hjelp for å gjennomføre det.

Det er sånne ting som det er greit å finne ut av på forhånd, så man ikke risikerer å prøve og feile, og allikevel blir nødt til å tilkalle profesjonell hjelp. Her er det viktig å kjenne sine egne styrker og svakheter, og det er faktisk noe som kan være en stor hjelp i enhver oppussingsprosess. 

Flere nyheter