På utkikk etter nye caravan?

05 januar 2022
Maria Laugesen

editorial

Bilferier er i dag veldig populære, ikke minst på grunn av den friheten de gir. Her blir turen en del av opplevelsen, og du slipper stressen som følger med å fly. Vil du ha enda mer frihet og være uavhengig av hoteller osv., så er en caravan eller campingvogn den riktige løsningen for deg.

Opplev friheten med en caravan

En caravan kobles på bilen, og så har du et kjørende soverom, kjøkken, bad og stue med deg. Det gir en fantastisk frihet og er en opplagt mulighet for deg som vil reise rundt i Norge og våre naboland på bilferie. Da trenger du aldri tenke på hvor det er et hotell, og du kan oppleve enda flere steder av landet.

Samtidig har du muligheten til å sette igjen din caravan på en plass, og så kjøre ut med bilen. Det er f.eks. opplagt dersom du blir noen dager samme sted, og du vil kjøre rundt i byen, på fjellet eller bare til butikken uten å ha en campingvogn festet på bilen.

image

Masse muligheter for alle behov

Det finnes masse herlige caravans på markedet i dag, og du må selvfølgelig velge en som passer til deg og dine behov. Størrelsen er en vesentlig faktor, der de minste har plass for 2-3 personer mens de største har soveplass til helt opp til 7 personer. Derfor er en caravan altså ikke bare for små familier.

Kjøper du din caravan i Namsos, da kan Namsos Fritid hjelpe deg med å finne den helt riktige modellen for dine behov. Det er nemlig forskjell på innredningen og detaljene, så det er mange faktorer som spiller inn. De tilbyr også brukte caravans i god kvalitet hvis du foretrekker dette, og det er spesielt en fordel for deg som vil ha en veldig god caravan til en virkelig sterk pris.

Flere nyheter