Sånn gir du et godt førsteinntrykk av boligen din

19 januar 2023
Johanne Larsen

Det er mange ting man kan gjøre for å sørge for at gjester får et godt inntrykk av boligen din. Det hele starter faktisk lenge før du tror. Mange tror at det er interiøret de fleste legger merke til, men det er ikke nødvendigvis her førsteinntrykket starter. Det skal vi se litt nærmere på nå.

Førsteinntrykket starter utenfor

Du har kanskje tenkt på interiøret når det kommer til å gi et godt førsteinntrykk av boligen din, men glemt at det ikke er det første folk ser når de kommer hjem til deg? Det er nemlig sånn at førsteinntrykket starter lenge før man kommer inn i boligen. allerede i innkjørselen danner man seg et inntrykk av hvem som bor der, og hvordan de bor.

Asfalt

Det er dog lett å bli det man kaller husblind, det vil si at man i så stor grad venner seg til hvordan det ser ut hjemme hos en, at rot og ting som ikke fungerer som det skal, blir ‘usynlig’. Man venner seg til ting som andre legger merke til, og dermed gir man kanskje ikke alltid det inntrykket man gjerne vil til nye gjester som kommer på besøk. Innkjørsel. inngangsdør, flotte vinduer, en trimmet og pen hekk – det er ting som gjestene dine rent faktisk kan legge merke til som det aller første. 

Hva kan man gjøre? 

Noe av det man kan gjøre er å prøve å forbedre uteområdet som er det første gjester ser. Kanskje er det på tide å asfaltere innkjørselen, så den blir litt penere? Da kan du enklere gi et godt førsteinntrykk av boligen din. Med asfalt ser det nemlig pent og ryddig ut, og det er lett å vedlikeholde. Du kan lese mer om asfalt på sider som https://nordasfalt.no/. Med asfalt og litt opprydning ute, så gir du gjestene et godt førsteinntrykk allerede før de kommer inn til deg, og det er et positivt sted å starte. 

Flere nyheter