Sommerlukt til hele hjemmet

21 august 2020
admin

Sommerlukt til hele hjemmet

Air Wick er et produkt som har vært på markedet lenge og noe de fleste kjenner. Den stod på badet til foreldrene til vennene mine da jeg var liten. Mormor hadde alltid en, og jeg kjente noen som til og med brukte dem i bilen. Nå som man har blitt voksen selv forstår man plutselig hvorfor. Fordi et godt inneklima betyr mye og er noe man faktisk selv er ansvarlig for som voksen.

Lukten av lavendel, sitron eller rose

Er du lei av dårlig lukt eller dårlig inneklima? Med Air Wick får du frisk luft hele dagen hvis du velger en Air Wick El Luftrenser. Du kan velge mellom masse gode lukter og finne den som passer akkurat dine preferanser aller best.

Uansett hva du velger sørger den for å holde luften i hjemmet ditt frisk og velduftende, samtidig som at den jobber aktivt med å fjerne vond lukt. Kanskje du vil ha en egen på toalettet? Det er det mange som velger. Bare sett den i stikkontakten og velg styrke, så ordner den resten og holder i opp til 75 dager med de 19ml som følger med. Refill er billig også. 

Start for første gang

Hvis det er første gang du prøver Air Wick har du all verdens mulighet til å utforske en verden av lukter og muligheter. Hvis du er lei av dårlig lukt og ønsker deg et inneklima som lukter godt er Air Wick helt klart noe for deg, enten det er blomster eller sitrus eller noe helt annet du synes lukter aller best.

Essensielle oljer er en virkelig bra måte å friske opp hjemmene våre på og kommer fra naturlige oljer i blomster og planter. Det er derfor ikke skadelig for hverken innemiljøet eller deg og det er bare å nyte. Prøv det!

Flere nyheter