Stort utvalg av containere

23 april 2019
Maria Laugesen
Stort utvalg av containere

For bedrifter og lignende kan det noen ganger være nødvendig med containere, maskintransport, tankbiler eller lignende i forbindelse med den daglige driften. Her er det ofte en god mulighet å leie, dersom det ikke er et daglig behov, og dersom dere vil slippe for forskjellige utgifter og bekymringer i forbindelse med kjøp. Hos Container Consult kan du leie containere, containerbiler, maskintransport og tankbiler etter behov, og her står virksomheten for alt det praktiske slik at du bare kan anvende det som og når du ønsker det. Det er gjerne en billigere og enklere løsning for veldig mange bedrifter.

For eksempel tilbyr de containerleie i Giske. Her kan du leie en container for forskjellige behov, alt etter hva du trenger. Det kan for eksempel være at bedriften din holder på et større byggeprosjekt eller av en annen grunn produserer mye avfall. I den forbindelsen kan det være nødvendig å leie en avfallscontainer for enkel og rask bortskaffelse av dette. Det kan tilmed være behov for en avfallscomprimator som eksempelvis en papp-presse for å skaffe mer plass. Det kan også være at dere trenger midlertidig ekstra plass til oppbevaring av produkter, materialer eller lignende. I dette tilfelle er en lagercontainer en veldig god mulighet, fordi det her blir mulighet til trygg og enkel oppbevaring av forskjellige gjenstander. Både lagercontainere og avfallscontainere finnes i forskjellige størrelser og med ulike egenskaper, slik at det er mulig å finne en som passer akkurat for deres behov.

Så trenger du som bedrift en container for lager, avfall eller kanskje transport, da kan du kontakte Container Consult for å høre mer om deres tilbud. De sørger alltid for en super service og hjelper deg med å finne den riktige løsningen for dine behov. Samtidig er alle deres containere selvfølgelig i absolutt høyeste kvalitet når det gjelder utforming, materialer og funksjon.

Flere nyheter