Ta vare på gulvet med stolunderlag

18 juli 2022
Maria Laugesen

editorial

Veldig mange jobber i dag i kontorjobb, der et skrivebord, en PC og ikke minst en kontorstol er en fast del av utstyret. Men de tunge møbler og rullende stoler kan forårsake slitasje på gulvet som du verken ønsker i eget hjem eller på arbeidet.

Smart til hjemmekontoret

Derfor kan et underlag til kontorstoler være en veldig bra ting å investere i. Det er enkelt, billig og tar opp lite plass, og så virker det svært effektivt til å skåne gulvet. Underlagene finnes i mange størrelser og varianter, så det er noe for ethvert behov.

De smarte underlag til kontorstoler er praktiske å ha på arbeidsplassen der dine medarbeidere ofte vil flytte seg rundt på stolen for å justere hvordan de sitter, for å prate med kollega osv. Dette kan medføre skader og riper i gulvet, som kan være utrolig vanskelige å fjerne igjen. 

Men underlaget er også en utrolig god investering til hjemmet, der du ofte har tregulv eller lignende som ikke egner seg for mye slitasje. Her vil et underlag til kontorstolen virkelig kunne spare gulvet ditt.

Underlag til kontorstoler

Hvilken løsning bør du velge

Et underlag til kontorstolen bør være tynt, stå fast på gulvet og enkelt å skli på med stolen. Derfor fungerer et tykt teppe for eksempel dårlig. Plastmaterialer egner seg godt til formålet fordi de er fleksible og utrolig slitesterke.

Du kan velge løsninger med eller uten pigger avhengig av dine behov. Med pigger egner seg bra til tepper, mens de uten pigger er bra for harde gulv som tre eller fliser. Det er smart å velge et underlag som er gjennomsiktig fordi det ser penere ut, og det er praktisk i forhold til rengjøring. Underlagene bør selvfølgelig være sklifaste så du ikke risikerer at det sklir rundt på gulvet når du sitter eller går på det.

Flere nyheter