Trenger du en ny asus lader?

25 november 2020
admin

Trenger du en ny asus lader?

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har hatt behov for å kjøpe en ny lader, enten det har vært til kjæresten min eller meg. Jeg vet at vi ikke er de eneste med problemet, men kattene våre elsker bare å tygge på ledninger og har ødelagt ladere for flere penger enn jeg tør å tenke på faktisk. Jeg kjøpte akkurat en ny asus lader på batterionline.no og ble så utrolig glad for at de leverte så fort som de gjorde.

Pusen vår ødela laderen min når jeg var midt i eksamen og det er jo ikke akkurat å vente på en levering man ønsker seg aller mest da, men det slapp jeg heldigvis for det kom veldig fort.

Avhengig av teknologi

Det at man kan kjøpe alt online nå for tiden er noe jeg er veldig glad for. Tid er penger og tid spart på å dra ut i butikker, be om hjelp, stå i kø og alt det der, er mye mer tid til eksamener, til kjæresten eller til å kose med de rampete kattene som er grunnen til at man trenger en ny asus lader i utgangspunktet. Vi er så utrolig avhengige av teknologi at jeg vli litt redd for hva som ville skje hvis det ikke hadde tatt så kort tid før laderen ble levert. Nå for tiden har ikke lærere eller universiteter så innmari stor medfølelse eller forståelse når man befinner seg i en sånn situasjon fordi de føler at man burde være forberedt på at det kan skje.

Føre var-prinsippet?

Jeg vet ikke hva de mener at vi burde gjøre, men kanskje jeg rett og slett blir nødt til å investere i en ekstra reserve. I hvert fall mens jeg går på universitet og har eksamener på 24 timer og sånt.

Flere nyheter