Trygg fest med promillemåler

01 mars 2022
Johanne Larsen

editorial

En promillemåler kan være særdeles kjekk å ha i en rekke sammenhenger, men hvorfor det? Og hva kan man bruke den til? Det skal vi se litt nærmere på her, samt hvordan du enkelt kan finne en god promillemåler på nettet. 

Hvorfor promillemåler? 

Men hva skal man egentlig med en promillemåler? Det er en sånn ting som du ikke visste at du hadde bruk for, men som er utrolig smart og hendig å ha, når man først har den. Det er jo som regel sånn at mange av oss drar på fest eller holder festlige lag av en eller annen slags.

Der kan et glass fort bli til mange, og selv om man hadde kjørt til festen, er det kanskje ikke sikkert at man er i form til å kjøre hjem igjen. Da er det greit å sjekke promillen. Det er nemlig sånn at man kan føle seg mye mer edru enn det kroppen og hjernen er, og det finner man fort ut av med en god promillemåler. Hvis man skal kjøre dagen etter et festlig lag, er det også lurt å alliere seg med en promillemåler.

promillemåler

Det er nemlig ikke alltid hvordan vi føler oss som stemmer helt overens med alkoholprosenten i blodet, og vi kan føle oss helt i form, mens promillen fremdeles er for høy til å kjøre trygt. Med en god promillemåler sørger man altså for en trygg fest og trygg trafikk. 

Finn en god promillemåler 

Hvis du vil være helt sikker på å finne den beste promillemåleren, kan du med fordel benytte deg av en promillemåler test. Da kan du enkelt se hva som er det beste og hva du bør gå etter. Det er heldigvis et stort utvalg å velge mellom når man kjøper på nettet, og det er mulig å finne en promillemåler som passer perfekt til ens behov og bruk. 

Flere nyheter