Velg den skjønnhetsrutinen som passer for deg

28 januar 2023
Johanne Larsen

Vi lever i en verden der vi blir bombardert med skønnhetsinnhold fra alle kanter, og det kan nesten være helt umulig å finne hode og hale i hva man skal velge å forholde seg til. Derfor kan det være lurt å ta et skritt tilbake og vurdere hva det er man faktisk har behov for, og deretter se hvilke muligheter som finnes innenfor de behandlingene man ønsker. Det skal vi undersøke litt nærmere her. 

Hva med hårfjerning? 

Hårfjerning

Når det kommer til hårfjerning er dette et hett emne. Det er naturligvis ikke sånn at alle føler de skal fjerne hår på kropp eller i ansikt, men for de som ønsker dette, er det naturlig å se på hvilke muligheter som finnes på markedet for å fjerne uønsket hårvekst. Det er no an kan gjøre selv, eller man kan velge å gå til en profesjonell klinikk for å fjerne det man vil – enten med voks eller laser. Det siste er en løsning som kan være permanent ved gjentatte behandlinger, og derfor er laserbehandling blitt svært populært for å fjerne hår på kropp og i ansikt. Det er lurt å researche dette nøye først og finne en profesjonell klinikk som du er trygg på. 

Hudpleie selv eller hos profesjonell? 

På same måte som man kan fjerne uønsket hårvekst hos en profesjonell salong, så gjelder det faktisk også for hudpleie. Det er mange gode tips på sosiale medier til hvordan man utfører rutiner og behandlinger selv, men er det egentlig nok? Noen ganger, kanskje en gang i måneden eller annenhver måned, kan det faktisk være greit med et besøk hos en profesjonell, som kan se hva huden trenger og tilpasse behandling, som gjerne er mer dyptgående enn man kan gjøre på egenhånd. Det kan være en lur ting å få inn i skjønnhetsrutinen, hvis du vil ha den spesialtilpasset den behov. 

Flere nyheter